Skip to main content

Onze visie

Verelst Verzekeringen is gespecialiseerd in alle verzekeringen en beleggingen voor particulieren, ondernemingen en zelfstandigen waarbij u kan rekenen op een persoonlijk aanpak voor het beheer van uw dossier. Wij streven immers naar een langetermijnrelatie met onze klanten.

Sta ons toe uw verzekeringsdossier te analyseren. Wij wijzen u op noodzakelijke aanpassingen, maar ook op hoeveel premie u (mogelijks) kan besparen.

Uw tevredenheid is onze grootste prioriteit.

Historiek

Wilfried Verelst begon zijn carrière als jongeman op het hoofdkantoor van het voormalige ABB (later gefuseerd tot KBC), eerst op de binnendienst, maar al snel werd hij schade-inspecteur. In 1993 nam hij dan verzekeringskantoor Van Dessel over, toen nog gelegen in het centrum van Sint-Katelijne-Waver.

In 2003 kwam zijn zoon Sven Verelst bij in de zaak werken en in 2005 verhuisde het kantoor naar de Mechelsesteenweg, naast KBC bank. Vanuit deze nieuwe uitvalsbasis groeide Verelst verzekeringen uit tot een vaste waarde in de sector. In 2014 kwam ook dochter Stefie de rangen vervoegen na enkele jaren ervaring bij een verzekeringsmaatschappij.

Samen met Peter, Annick, Lize en Ian vormen zij een sterk team van 7 gedreven, dynamische medewerkers die paraat staan om op al uw vragen te antwoorden en u een optimale service te bieden.

Wilfried, Sven, Stefie, Peter, Annick, Lize en Ian heten u dan ook graag welkom in ons kantoor.